Oferte anunturi imobiliare

vivre.ro
Cauta dupa ID
ultimele anunturi Add to Google

Anunturi imobiliare in MEDGIDIA

Au fost gasite 5 oferte. Rezulate afisate: 1 - 20

Foto Anunt imobiliar Pret
Teren EFOIRE MEDGIDIA
Buna ziua sunt o femeie de afaceri. Am pus la dispozitie un împrumut de 5.000 de EURO a 20.000.000 EURO condi?ii foarte simplu pentru toti oamenii sincer si serios care sa ramburseze cu o rata a dobânzii de 3 % anual pe o perioada de rambursare la preturi accesibile. Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati-ma prin e-mail. : florian02charles02@gmail.com Whatsapp: +1 (518) 655-9965
1.800
Apartament zona ciment MEDGIDIA
ARE centrala proprie si utilitati de ultima generatie ,are 3 dormitoare ,2 bai, un living si o bucatarie , renovat total ,gresie-faianta ,zugraveli de ultima ora, geamuri termopan , usa metalica . Merita vazut , nu ezitati sa contactati !!
42.000
Teren str.PANSELUTELOR MEDGIDIA
Teren extravilan de constructii ,2000mp in Medgidia pe str Panselutelor cu retea de apa potabila ;pe teren se afla o fundatie de casa si o casa de vacanta . Se poate vinde si parcela mai mica dupa cum negociem. Pret 25 euro/mp negociabil la fata locului.
50.000
Apartament Hidrofor MEDGIDIA
Apartament decomandat cu 2 camere ,40mp in Medgidia cu centrala proprie si utilitati de ultima generatie ,renovat total ,gresie-faianta, zugraveli de ultima ora ,geamuri termopan ,usa metalica. merita vazut , nu ezitati !!
25.000
Casa central MEDGIDIA
vand casa si vila an aceias curte,,cu posibilitatea de a locui 2 famili,,constructie noua,,merita fazuta,,pret de criza,
70
Parteneri:
transport persoane
Rent a car Bucuresti