Oferte anunturi imobiliare

vivre.ro
Cauta dupa ID
ultimele anunturi Add to Google

Anunturi imobiliare in IASI pagina 2

Au fost gasite 117 oferte. Rezulate afisate: 21 - 40

Foto Anunt imobiliar Pret
Apartament TATARASI IASI
Apartament 2 camere, 59 mpc, situat in zona Tatarasi, bloc cu structura pe cadre de beton, constructie 2013. Apartamentul se preda amenajat ultramodern, cu o compartimentare deosebita si moderna, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica individuala, tamplarie PVC cu 5 camere si geam termopan, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet melaminat, lavabil, finisaje de lux, la alegerea clientului cumparator, baie echipata complet, termosistem de 10 cm la exterior. Imobilul in care este situat apartamentul, face parte dintr-un complex rezidential, complex ce ofera locatarilor, curte si pacare privata, paza 24 din 24, gradinita particulara, magazin alimentar situate in cadrul complexului, pozitionat aproape de statie de mijloc de transport in comun, scoli sau gradinite de stat, zona linistita. Actele sunt in regula, se accepta si plata prin credit Prima Casa, iar pretul de 45000 eur are TVA 5% inclus. Detalii si vizionari: Dragos Tudose – 0755225439 COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!
45.000
Apartament TATARASI IASI
Apartament 1 camera, 42 mpc, situat in zona Tatarasi, bloc cu structura pe cadre de beton, constructie 2013. Apartamentul se preda amenajat ultramodern, cu o compartimentare deosebita si moderna, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica individuala, tamplarie PVC cu 5 camere si geam termopan, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet melaminat, lavabil, finisaje de lux, la alegerea clientului cumparator, baie echipata complet, termosistem de 10 cm la exterior. Imobilul in care este situat apartamentul, face parte dintr-un complex rezidential, complex ce ofera locatarilor, curte si pacare privata, paza 24 din 24, gradinita particulara, magazin alimentar situate in cadrul complexului, pozitionat aproape de statie de mijloc de transport in comun, scoli sau gradinite de stat, zona linistita. Actele sunt in regula, se accepta si plata prin credit Prima Casa, iar pretul de 34900 eur are TVA 5% inclus. Detalii si vizionari: Dragos Tudose – 0755225439 COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!
34.900
Apartament TATARASI IASI
Apartament 2 camere, 35 mp utili, zona Tatarasi, amenajat de lux, Usa Metalica la intrare, Centrala Termica propie, tamplarie PVC cu geam termopan la exterior si din lemn la interior, gresie si faianta in zona de bucatarie si baie, parchet melaminat in zona de zi si dormitor, baia este echipata complet, pregatire pentru instalatia de aer conditionat, contor de gaz separat, internet , telefonie si cablu TV. Apartamentul este situat la etajul 5, cu structura de rezistenta pe cadre de beton. Actele sunt in regula, se accepta si credit Prima Casa, cu avans minim de 5%, pretul este de 29400 eur/tva inclus. Detalii si vizionari: Dragos Tudose Contact: 0755225439 sau 0764853158 e-mail: dragos@stilimobil.ro COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!
29.400
Apartament Bucium IASI
Bucium, Hanul Trei Sarmale, apartament 3 camere, situat in bloc nou, constructie caramida 2013, termen de mutare in iulie 2013. Apartamentul propus spre achizitie, are o suprafata utila de 75 mp, compartimentare moderna, dressing, baie mare echipata complet, balcon tip terasa, se preda la cheie, cu toate utilitatile, contorizare individuala, dotat cu usa metalica, centrala termica de apartament, tamplarie pvc cu geam termopan la exterior, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet, la exterior termosistem de 10 cm. In pretul de 55000 eur, este inclus si un loc de parcare aflat in curtea privata a imobilului. Se accepta si plata prin credit, Prima Casa. Pentru mai multe detalii, contactati reprezentantul de vanzari, Dragos Tudose, 0755225439. Comision 0% pentru cumparator!
55.000
Apartament Bucium IASI
Doar 41900 eur, tva 5% si loc de parcare incluse, Apartament 2 camere, 54 mp utili, total decomandat, situat in zona Bucium – Hanul Trei Sarmale, bloc 2013, constructie caramida, P+3E+M, termen de mutare in noiembrie 2013, predare la cheie, dotat cu usa metalica, centrala termica individuala, tamplarie pvc cu geam termopan, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet, termosistem de 10 cm la exterior, baie echipata complet, bucatarie mare patrata, balcon tip terasa. Rezerva acum, un apartament in acest bloc si beneficiezi de preturile promotionale si posibilitatea personalizarii spatiului locativ. Se accepta si modalitatea de plata prin credit Prima Casa cu avans minim de 5%. Pentru mai multe detalii, contactati reprezentantul de vanzari, Dragos Tudose, 0755225439. Comision 0% pentru cumparator!
41.900
Apartament Bucium IASI
39900 eur, tva inclus – Bucium – Hanul Trei Sarmale, Apartament 2 camere, total decomandat, 46 mp utili, bloc caramida 2013, mutare in noiembrie 2013. Amplasarea pe etaj a acestui model de apartament, ofera o panorama deosebita, catre dealul Bucium. Apartamentul se preda la cheie, cu toate utilitatile, dotat cu usa metalica, centrala termica de apartament, tamplarie pvc cu geam termopan la exterior, la interior usi moderne, gresie, faianta, parchet, termosistem de 10 cm. Bucataria este mare patrata, baie echipata complet, iar balconul tip terasa. Rezerva, acum, un apartament in acest bloc si beneficiezi de preturile promotionale, poate fi achizitionat si prin credit Prima Casa, iar pretul include si un loc de parcare. Pentru mai multe detalii, contactati reprezentantul de vanzari, Dragos Tudose, 0755225439 Comision 0% pentru cumparator!
39.900
Apartament Bucium IASI
Apartamentul propus spre achizitie, are o suprafata utila de 43 mp, este total decomandat, compus dintr-o camera si dependinte, cu bucatarie mare patrata, baie echipata complet, balcon tip terasa cu posibilitate de a fi inchis. Apartamentul este situat in zona Bucium, la numai 2 minute de Hanul Trei Sarmale, bloc caramida 2013, se preda la cheie, cu toate utilitatile, contorizare individuala si dotat cu usa metalica, centrala termica individuala, tamplarie pvc cu geam termopan la exterior, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet, termosistem de 10 cm la exterior. In pretul de 30300 eur este inclus si un loc de parcare si se accepta si plata prin credit Prima Casa. Pentru mai multe detalii, contactati, reprezentantul de vanzari, Dragos Tudose, 0755225439. Comision 0% pentru cumparator!
30.300
Apartament Bucium IASI
Apartament cu o camera, decomandat, 36 mp utili, bloc nou 2013, zona Bucium, finisaje de lux, la alegere, usa metalica, centrala termica individuala, tamplarie pvc cu geam termopan la exterior, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet, termosistem de 10 cm, bucatarie mare patrata, baie echipata complet, balcon tip terasa si loc de parcare inclus in pret. Predarea la cheie a apartamentului este in noiembrie 2013, poate fi achizitionat si prin programul Prima Casa cu avans minim de 5%. Rezerva, acum, un apartament si beneficiezi de pretul promotional si posibilitatea personalizarii spatiului locativ. Pretul este de 27500 eur/ tva 5% inclus. Pentru mai multe detalii, contactati reprezentantul de vanzari, Dragos Tudose, 0755225439. Comision 0% pentru cumparator!
27.500
Apartament Bucium IASI
Cu o compartimentare moderna, acest apartament cu o camera, are o suprafata utila de 45 mp, este situat in zona Bucium, la numai 300 ml de Hanul Trei Sarmale. Blocul in care este situat apartamentul, a fost construit in anul 2013, cu structura din caramida, termenul de predare al imobilului este iulie 2013. Apartamentul se preda la cheie, cu posibilitate de personalizare, dotat cu usa metalica, centrala termica de apartament, tamplarie PVC cu geam termopan la exterior, usi interioare moderne, gresie, faianta, parchet, termosistem de 10 cm. Pretul este de 31800 eur, include si un loc de parcare si se accepta si plata prin credit Prima Casa. Pentru mai multe detalii, contactati reprezentantul de vanzari, Dragos Tudose, 0755225439. Comision 0% pentru cumparator!
31.800
Apartament PACURARI IASI
Apartament 2 camere, decomandat, cu suprafata totala de 56 mp, situat in Pacurari, zona Popas Pacurari, bloc nou cu structura pe cadre de beton, cu regim de inaltime P+3E, constructie 2013. Apartamentul se preda la cheie, dotat cu Usa metalica la intrare, centrala termica de apartament, tamplarie PVC cu geam termopan la exterior, usi noi la interior, gresie, faianta, parchet melaminat, lavabil, termositem la exterior, bucatarie mare inchisa clasic, baie cu cada si geam, balcon. Blocul are curte si parcare privata cu acces securizat, zona este foarte linistita, vecini deosebiti. Actele sunt in regula, se accepta si plata prin credit, iar pretul este de 47430 eur/tva inclus. MODEL DISPONIBIL PENTRU SISTEMUL DE RATA DIRECT LA DEZVOLTATOR, PLATA SE FACE ASTFEL: 50% AVANS, IAR RESTUL IN RATE LUNARE EGALE PE O PERIOADA DE MAXIM 60 DE LUNI,( CU O DOBANDA DE 8%, APLICATA LA SOLD) COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR! Contact: DRAGOS TUDOSE Telefon: 0755225439 e-mail: dragos@stilimobil.ro
47.430
Apartament PACURARI IASI
Apartament 2 camere, decomandat, cu suprafata totala de 57mp, situat in Pacurari, zona Popas Pacurari, bloc nou cu structura pe cadre de beton, cu regim de inaltime P+3E, constructie 2013. Apartamentul se preda la cheie, dotat cu Usa metalica la intrare, centrala termica de apartament, tamplarie PVC cu geam termopan la exterior, usi noi la interior, gresie, faianta, parchet melaminat, lavabil, termositem la exterior, bucatarie mare inchisa clasic, baie cu cada si geam, balcon, orientare dubla. Blocul are curte si parcare privata cu acces securizat, zona este foarte linistita, vecini deosebiti. Actele sunt in regula, se accepta si plata prin credit, iar pretul este de 45585 eur/tva inclus. ACEST MODEL DE APARTAMENT ESTE DISPONIBIL. PENTRU SISTEMUL DE RATA DIRECT LA DEZVOLTATOR, PLATA SE FACE ASTFEL: 50% AVANS, IAR RESTUL IN RATE LUNARE EGALE PE O PERIOADA DE MAXIM 60 DE LUNI,( CU O DOBANDA DE 8%, APLICATA LA SOLD) COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR! Contact: DRAGOS TUDOSE Telefon: 0755225439 e-mail: dragos@stilimobil.ro
45.585
Apartament PACURARI IASI
Apartament 2 camere, decomandat, cu suprafata totala de 55mp, situat in Pacurari, zona Popas Pacurari, bloc nou cu structura pe cadre de beton, cu regim de inaltime P+3E, constructie 2013. Apartamentul se preda la cheie, dotat cu Usa metalica la intrare, centrala termica de apartament, tamplarie PVC cu geam termopan la exterior, usi noi la interior, gresie, faianta, parchet melaminat, lavabil, termositem la exterior, bucatarie mare inchisa clasic, baie cu cada si geam, 2 balcoane. Blocul are curte si parcare privata cu acces securizat, zona este foarte linistita, vecini deosebiti. Actele sunt in regula, se accepta si plata prin credit, iar pretul este de 46155 eur/tva inclus. ACEST MODEL DE APARTAMENT ESTE DISPONIBIL. PENTRU SISTEMUL DE RATA DIRECT LA DEZVOLTATOR, PLATA SE FACE ASTFEL: 50% AVANS, IAR RESTUL IN RATE LUNARE EGALE PE O PERIOADA DE MAXIM 60 DE LUNI,( CU O DOBANDA DE 8%, APLICATA LA SOLD) COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR! Contact: DRAGOS TUDOSE Telefon: 0755225439 e-mail: dragos@stilimobil.ro
46.155
Apartament PACURARI IASI
Apartament 2 camere, decomandat, cu suprafata totala de 53 mp, situat in Pacurari, zona Popas Pacurari, bloc nou cu structura pe cadre de beton, cu regim de inaltime P+3E, constructie 2013. Apartamentul se preda la cheie, dotat cu Usa metalica la intrare, centrala termica de apartament, tamplarie PVC cu geam termopan la exterior, usi noi la interior, gresie, faianta, parchet melaminat, lavabil, termositem la exterior, bucatarie mare inchisa clasic, baie cu cada si geam, 2 balcoane. Blocul are curte si parcare privata cu acces securizat, zona este foarte linistita, vecini deosebiti. Actele sunt in regula, se accepta si plata prin credit, iar pretul este de 44795 eur/tva inclus. PENTRU SISTEMUL DE RATA DIRECT LA DEZVOLTATOR, PLATA SE FACE ASTFEL: 50% AVANS, IAR RESTUL IN RATE LUNARE EGALE PE O PERIOADA DE MAXIM 60 DE LUNI,( CU O DOBANDA DE 8%, APLICATA LA SOLD) COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR! Contact: DRAGOS TUDOSE Telefon: 0755225439 e-mail: dragos@stilimobil.ro
44.795
Apartament PACURARI IASI
Agentia Sil Imobil, va propune spre vanzare, apartament cu 2 camere, decomandat, 55 mp utili, situat in bloc nou cu structura pe cadre de beton si pereti interiori si exteriori din caramida, cu termosistem de 10 cm la exterior, casa scarii placata cu placi de granit si mana curenta din fier forjat. Apartamentul este amenajat la cheie, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica propie, tamplarie Pvc cu geam termopan la exterior, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet laminat de 12,5 mm, baie echipata complet, bucatarie separata, 2 balcoane tip terasa( unul la de 3,9 mp cu accesul din livin si cel de-al doilea de 0.8 mp, cu acces din dormitor) si dressing cu acces din dormitor. Apartamentul este pozitionat pe mijloc, cu orientare catre S-E. In pretul de 46200 eur este inclus si un loc de parcare( propietate), situat in curtea privata a imobilului, iar dat fiind faptul ca apartamentul este situat la etajul 4 din 4, terasa de deasupra apartamentului intra in propietatea exclusiva a acestui apartament cu posibilitatea de constructie usoara. Actele sunt in regula, inclusiv schita cadastrala si intabulare, se accepta si plata prin credit sau rate direct la dezvoltator. Comision 0% pentru clientul cumparator! Detalii si vizionari: 0755225439
46.200
Apartament PACURARI IASI
Apartament 2 camere, decomandat, 53 mpu, situat in zona Pacurari – Popas, bloc cadre 2012, pereti int/ext. din caramida, amenajat la cheie, finisaje de lux, usa metalica, centrala termica propie, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, parchet melaminat de 12,5 mm, lavabil, compartimentare deosebita, bucatarie mare, doua balcoane, geam la baie, dormitor cu dressing si balcon, granit pe casa scarii, loc de parcare inclus in pret. Actele sunt in regula se accepta si plata prin credit, iar pretul este de 44800 eur/ tva inclus. Comision 0% pentru cumparator!
44.800
Apartament NICOLINA IASI
Situat , in cartierul Nicolina, zona primei statii dupa Podu Ros, apartamentul are o suprafata totala de 67 mp si utila de 52 mp. Apartamentul se preda la cheie, cu toate utilitatile si dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica propie, tamplarie PVC cu geam termopan la exterior, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet, iar la exterior termosistem de 10 cm. Datorita suprafetei generoase si structurii pe cadre, acest apartament beneficiaza de o compartimentare moderna si functionala, astfel, hol mare la intrare, o zona de zi foarte spatioasa, dormitor generos, bucatarie tip Open-Space( cu posibilitate de separare), baie cu geam si echipata complet cu: cada, lavoar si vas wc, iar balconul este tip terasa, cu o orientare tripla, pentru a beneficia cat mai mult de lumina naturala. Achizitionarea, se poate face si prin orice tip de credit, inclusiv Prima Casa! Rezerva acum un apartament in cadrul Proiectului Gheorghe Doja Residence si ai posibilitatea de a-ti alege etajul si orientarea apartamentului. PENTRU ACEASTA OFERTA NU SE PERCEPE COMISON DE LA CLIENTUL CUMPARATOR! DETALII SI VIZIONARI: DRAGOS TUDOSE - 0755225439
54.800
Apartament NICOLINA IASI
Situat , in cartierul Nicolina, zona primei statii dupa Podu Ros, apartamentul are o suprafata totala de 67 mp si utila de 52 mp. Apartamentul se preda la cheie, cu toate utilitatile si dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica propie, tamplarie PVC cu geam termopan la exterior, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet, iar la exterior termosistem de 10 cm. Datorita suprafetei generoase si structurii pe cadre, acest apartament beneficiaza de o compartimentare moderna si functionala, astfel, hol mare la intrare, o zona de zi foarte spatioasa, dormitor generos, bucatarie tip Open-Space( cu posibilitate de separare), baie cu geam si echipata complet cu: cada, lavoar si vas wc, iar balconul este tip terasa, cu o orientare tripla, pentru a beneficia cat mai mult de lumina naturala. Achizitionarea, se poate face si prin orice tip de credit, inclusiv Prima Casa! Rezerva acum un apartament in cadrul Proiectului Gheorghe Doja Residence si ai posibilitatea de a-ti alege etajul si orientarea apartamentului. PENTRU ACEASTA OFERTA NU SE PERCEPE COMISON DE LA CLIENTUL CUMPARATOR! DETALII SI VIZIONARI: DRAGOS TUDOSE - 0755225439
54.778
Apartament Bucium IASI
Apartament 3 camere, 73 mp utili, situat in zona rezidentiala Bucium, la numai 500 ml, in spatele fostului restaurant Onyx, in bloc nou, constructie caramida 2013, curte si parcare privata. Apartamentul are o compartimentare moderna, dressing, baie echipata complet, bucatarie Open-Space ,living si doua dormitoare separate, se preda la cheie, cu toate utilitatile si dotat usa metalica, centrala termica propie, tamplarie pvc, gresie, faianta, parchet, termosistem de 10 cm, cu posibilitatea alegerii finisajelor. Actele sunt in regula, inclusiv schita cadastrala si intabulare, se accepta si plata prin credit Prima Casa, iar pretul este de 54390 eur. Comision 0% perntru cumparator! Contact, Dragos Tudose - 0755225439
54.300
Apartament Bucium IASI
Apartament 2 camere, total decomandat, cu o suprafata utila de 62 mp, cu bucatarie mare patrata, baie cu geam si echipata complet, dressing si balcon tip terasa cu acces atat din bucatarie cat si din living. Apartamentul propus spre achizitite, este situat intr-un bloc nou, constructie caramida 2013, termen de mutare in mai 2013, predare la cheie, usa metalica, centrala termica propie, tamplarie Pvc cu trei randuri de geam, usi moderne la interior, placi ceramice de calitate superioara in hol, bucatarie, baie si balcon, parchet laminat in sufragerie si dormitor, var lavabil si termosistem de 10 cm la exterior. Actele sunt in regula, inclusiv schita cadastrala si intabulare, se accepta si plata prin credit Prima Casa cu avans minim de 5%, iar pretul este de 52395 eur. Comision 0% pentru cumparator! Contact, Dragos Tudose - 0755225439
52.300
Apartament Bucium IASI
Ocazie, amenajari de lux, la alegerea clientului. Apartament 2 camere, decomandat, 59 mp utili, situat in zona Bucium – spate hotel Bellaria, bloc caramida, constructie 2013, P+3E+M. Apartamentul se preda cu toate utilitatile, usa metalica, centrala termica propie, tamplarie pvc cu trei randuri de geam, gresie, faianta, parchet, lavabil, termosistem de 10 cm la exterior. Actele sunt in regula, inclusiv schita cadastrala si intabulare, se accepta si plata prin credit Prima Casa, iar pretul este de 52395 eur. Comision 0% pentru cumparator! Contact, Dragos Tudose – 0755225439
52.300
 < 1 2 3 4 5 6 > 
Parteneri:
transport persoane
Rent a car Bucuresti