Oferte anunturi imobiliare

vivre.ro
Cauta dupa ID
ultimele anunturi Add to Google

Anunturi imobiliare in GIURGIU pagina 2

Au fost gasite 23 oferte. Rezulate afisate: 21 - 40

Foto Anunt imobiliar Pret
Garsoniera Sos.Bucuresti GIURGIU
Garsoniera,Sos.Bucuresti,decomandata,bloc monolit,beton,pe mijloc,balcon 4m,terasa buna. IMBUNATATIRI:mobilata,zugravita lavabil alb,gresie,faianta,parchet,termopan,usa metalica,aer conditionat,apa calda baie-bucatarie,balcon placat,termopan si gresie,repartitoare caldura,instalatii sanitare noi,uscatorie,interfon,lumina pe scara cu senzori.
24.000
Teren Mircea cel Batran nr. 16 GIURGIU
In ideea ca doriti sa va extindeti, va putem oferi spre inchiriere sau vanzare in orasul Giurgiu, un spatiu comercial generos si ultracentral potrivit cerintelor dumneavoastra de extindere. Locatia se afla pe Strada Mircea cel Batran nr. 16, fost cinematograf Bucuresti cu o suprafata totala de 913 m2, impartita in : cladire cu o suprafata de 503 m2 si gradina de vara de 410 m2, cu acces direct din strada. Spatiul este ideal pentru a construi un market cu unul sau mai multe etaje. Potrivit regimului tehnic printre utilizarile si functiunile admise de admit extinderi sau reconstructii ale cladirilor existente in asa fel ca functiunea sa fie compatibila cu caracterul si prestigiul zonei.
3.000
Garsoniera Comuna Roata de Jos GIURGIU
Bloc cu centrala proprie, gaze naturale, apa, canalizare, (telefon, cablu tv si internet in bloc), balcon, doua debarale, boxa, baie, bucatarie, camera de zi, hol, termopane, gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila, comfort 1A (lux), situat in centrul comunei Roata de Jos, Jud. Giurgiu (45km fata de Bucuresti), langa scoala, gradinita, primarie, posta, loc de parcare in fata/spatele blocului, loc de joaca pentru copii langa bloc,etc.
18.000
 < 1 2
Parteneri:
transport persoane
Rent a car Bucuresti