Oferte anunturi imobiliare

vivre.ro
Cauta dupa ID
ultimele anunturi Add to Google

Anunturi imobiliare in CONSTANTA pagina 4

Au fost gasite 140 oferte. Rezulate afisate: 61 - 80

Foto Anunt imobiliar Pret
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Apartament 2 cam. Decomandat cu o suprafata de 91 mp. din care 13 mp. terasa cu vedere totata la Mare. Acesta este compus din un dormitor spatios cu baie proprie, un living generos cu bucatarie open space si grup sanitar. Apartamentul se afla la etajul 4 al unui bloc de 12 nivele exclusivist, situat pe Malul Marii Negre, proiect 2010 De mentionat ca apartamentul se vinde nemobilat / neutilat, la cheie, cu toate utilitatile in stare de functionare.
82.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Apartament 3 cam. Decomandat cu o suprafata de 186 mp. din care 41 mp. terasa cu vedere totata la Mare. Acesta este compus din 2 dormitoare cu bai proprii, un living generos cu bucatarie si grup sanitar. Apartamentul se afla la etajul 5 al unui bloc de 12 nivele exclusivist, situat pe Malul Marii Negre, proiect 2010 De mentionat ca apartamentul se vinde nemobilat / neutilat, la cheie, cu toate utilitatile in stare de functionare.
112.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Duplex cu o vedere superba la Mare, cu o suprafata totala de 367mp. cu 2 terase de 160mp. situat la etajele 11 si 12, al unui bloc exclusivist de pe malul marii, proiect 2010. La etajul 11 gasim, 1 living cu bucatarie openspace, 1 dormitor 2 grupuri sanitare, o terasa si o scara circulara din sticla, cu un design deosebit, ce face accesul la nivelul superior al duplexului. Aici avem 2 dormitoare, 1 living, 2 grupuri sanitare si o terasa de 104 mp. De retinut ca datorita structurii pe cadre de beton armat, acest duplex poate fi reconfigurat dupa cum doriti.
300.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Apartamentul se afla intr-un bloc nou construit, proiect 2012,cu vedere superba la mare. Blocul se afla pe faleza inalta a Constantei si este situat langa plaja Marii Negre. Apartamentul este compus din 3 camere decomandate, cu posibilitate de transformare in 4 camere, 2 grupuri sanitare si o terasa de 10 mp. Peretii interiori sunt construiti din BCA si caramida Porotherm, iar apartamentul se afla in curs de finalizare.Se vinde imbunatatit cu gresie , faianta, ferestre cu geam din termopan, usa metalica, centrala pe gaze. Suprafata utila este 92 mp.
198.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Apartamentul este situat intr-un bloc nou construit,aflat pe faleza inalta a Constantei,proiect 2012, la parter,vedere stradala. Blocul este situat langa plaja Marii Negre. Este compus din 3 camere decomandate si poate fi transformat in 4 camere. Peretii interiori sunt construiti din BCA si caramida Porotherm, camerele sunt ultraspatioase. Ca imbunatatiri apartamentul dispune de gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, interfon, centrala pe gaze. Are o suprafata utila de 102 mp si este in curs de finalizare. Apartamentul se poate incadra ca si locuinta, dar si ca spatiu comercial, sediu firma, birouri.
112.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Apartamentul este situat la etajul 2, intr-un bloc nou construit, proiect 2012, aflat pe faleza inalta a Constantei, vedere stradala. Blocul este situat langa plaja Marii Negre. Apartamentul este compus din 3 camere decomandate, spatioase, cu pereti interiori din BCA si caramida Porotherm, 2 grupuri sanitare si o terasa de 20 mp. Apartamentul este in curs de finalizare. Se vinde imbunatatit cu gresie, faianta, ferestre cu geam de termopan, interfon, usa metalica la intrare, centrala pe gaze. Suprafata utila este de 102 mp. Constructia este la un standard inalt de calitate.
132.000
Apartament Inel 2 CONSTANTA
Apartament decomandat compus din 3 camere confort 1, situat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 nivele in apropiere de Scoala generala nr. 39. Prezinta ca si imbunatatiri gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie PVC cu geam termopan , usi interioare din PVC, izolatie exterioara si usa metalica. Ca si vecinatati exista cresa, gradinita, scoala generala, piata legume-fructe si mijloace de transport in comun.
52.900
Casa Faleza CONSTANTA
Casa P+1E, situata vis a vis de parcul de la Liceul International, zona Victoria, cu o suprafata de 233mp. si o deschidere de 16 mp. conceputa ca sediu de birouri, fiind dispusa astfel: la parter sunt 3 birouri, o receptie generoasa, 1 garaj, o curte de 70 mp. 1 grup sanitar, si scara interiora ce duce la nivelul superior unde se afla de asemeni o receptie de 40 mp. cu iesire la terasa, un birou, si 1 grup sanitar. Datorita structurii de rezistenta, aceasta poate fi modificata dupa cum doriti, inclusiv se mai poate ridica un nivel. Ca destinatie poate fi birouri, clinica medicala, spatiu comercial, productie, rezidential, etc.
165.000
Teren Movilita CONSTANTA
Ideal constructie , zona linistita , constructii langa teren . sosea pietruita, apa si curent langa teren .
12
Teren Olimp MANGALIA
OLIMP pe plaja, exclusivitate, teren intravilan 2.900 mp (zona Restaurant Popasul Pescarilor), ideal investie in turism sau rezidential, acte la zi, certificat de urbanism. Proprietar german.
310.000
Casa DN39, plaja EFORIE
Complexul turistic din Eforie este situat intr-o zona exclusivista, pe plaja Marii Negre cu acces direct din DN 39. Complexul este alcatuit din teren si constructii: Teren suprafata 4.000 mp. Constructie (2008) P + 1 Etaj, suprafata construita desfasurata 1.000 mp, compusa din 12 camere duble, 1 apartament cu doua camere, dotate cu bai , A.C, TV , frigider, INTERNET, clasificate la 3*, receptie, restaurant 100 locuri cu terasa 40 locuri, bar, bucatarie dotata complet, clasificat 3*, locuinta administrativa, birou, 2 apartamente, grup sanitar. In vecinatatea de SE a terenului este suprafata de plaja aferenta 4.100 mp, unde sunt amplasate 250 sezlonguri cu umbrele si dusuri de plaja. Complexul este racordat la reteaua electrica 220/380 V, apa - canalizare, telefonie si dispune de 2 centrale termice pe CLU care asigura functionarea tot timpul anului (apa calda si caldura). Pe amplasamentul complexului exista posibilitatea tehnica de a se extinde constructia . Locatia este un bine cunoscuta de foarte multi turisti din tara si strainatate, avand de multi ani clienti fideli.
1.500.000
Casa Costinesti MANGALIA
Costinesti - vila reprezentativa, stil mediteranean, teren 600 mp, constructie 240 mp, S+P+1 E, la subsol, garaj, centrala termica, patru camere, la parter terasa, bucatarie, living, doua dormitoare si doua bai, iar la etaj, doua apartamente cu cate doua camere, bucatarie, baie si trei terase. Proprietar german, casa de vacanta. Casa se afla in zona Vox - Maris - Amiral.
195.000
Apartament zona ciment MEDGIDIA
ARE centrala proprie si utilitati de ultima generatie ,are 3 dormitoare ,2 bai, un living si o bucatarie , renovat total ,gresie-faianta ,zugraveli de ultima ora, geamuri termopan , usa metalica . Merita vazut , nu ezitati sa contactati !!
42.000
Teren str.PANSELUTELOR MEDGIDIA
Teren extravilan de constructii ,2000mp in Medgidia pe str Panselutelor cu retea de apa potabila ;pe teren se afla o fundatie de casa si o casa de vacanta . Se poate vinde si parcela mai mica dupa cum negociem. Pret 25 euro/mp negociabil la fata locului.
50.000
Apartament Hidrofor MEDGIDIA
Apartament decomandat cu 2 camere ,40mp in Medgidia cu centrala proprie si utilitati de ultima generatie ,renovat total ,gresie-faianta, zugraveli de ultima ora ,geamuri termopan ,usa metalica. merita vazut , nu ezitati !!
25.000
Apartament Neptun CONSTANTA
Perfect Casa va ofera spre vanzare intr-un imobil construit in anul 2007 un apartament cu doua camere (Et 2/4) in Statiunea Neptun Suprafata construita: 95 mp Suprafata utila: 75 mp O potentiala resedinta estivala, sau privit ca o investitie, acest apartament situat la granita intre statiunea Neptun si Olimp, se distinge prin finisajele de foarte buna calitate, mobilierul ales cu foarte mult bun gust si nu in ultimul rand prin terasa generoasa de 25 mp ce ofera o priveliste superba asupra imprejurimilor. Apartamentul este situat la etajul II al unui imobil cu design mediteraneean, edificat in anul 2007 si ofera in pret si un loc de parcare la exterior. Compartimentare: - Living - Dormitor - Grup Sanitar - Terasa de 25 mp Finisaje si dotari : - parchet, marmura, gresie, faianta, geamuri termopan, galerii perdele, calorifere aluminiu - aer conditionat - bucatarie modern mobilata si utilata. - un loc de parcare exterior. Garaj : nu.
85.000
Casa Bratianu CONSTANTA
Casa mixta, 3 camere + 2 bai + bucatarie. Pret negociabil
50.000
Apartament Unirii CERNAVODA
Apartament de 3 camere, 105mp, etaj 4/4 cu pod, vedere pe trei parti.
45.000
Apartament cartier est, in spate la banci NAVADARI
complet utilat, fara cablu
150
Apartament POARTA 6 CONSTANTA
Poarta 6 ,apartament 2 camere,etajul 1,confort 1 ,45.50 mp utili,izolat exterior,liber,aproape de piata,loc de joaca pentru copii,transport,accepta Prima Casa 0723514458
32.000
 < 1 2 3 4 5 6 7 > 
Parteneri: