Casa strada barsei ZARNESTI

vivre.ro
Cauta dupa ID
ultimele anunturi Add to Google

Detalii anunt


ID anunt
3858
Zona
strada barsei
Localitate
ZARNESTI
Judet
BRASOV
Data anuntului
5 Jan 2014
Pret
55000 EUR (negociabil)

Detalii
Casa de 100m² cu priveliste spre Piatra Craiului Casa de 100m² pe un teren de 600m² situata intr-o zona calma pe strada Barsei, langa stadionul Zanesti, si doar la 5 minute de centru (15 minute de gara pe jos). Construita din lemn si caramida, casa contine: 3 camere, 1 baie/WC, hol, 2 camari plus o camera la rosu care pate fi amenjata in bucatarie-salon sau camera parentala. Casa necesita renovare dar se mai poate construi o mansarda de aproximativ 50m² si chiar o costructie suplimentara pe teren (acces direct de la strada pe 25m). Foarte bien positionata, casa est in imediata apropiere de magazine, scoli, gradinita, primaria, farmacie, posta, banci, statie autobuze, piata de dominica, etc. Merita vazuta macar pentru privelistea spre Piatra Craiului!

Vizualizare imagini
gallery thumbnail gallery thumbnail
Caracteristici
  • An constructie: 1970
  • Suprafata teren: 600mp
  • Front stradal: 25m
  • Camere: 4
  • Suprafata utila: 100
  • Bucatarii: 1
  • Bai: 1
  • Regim de inaltime: 1

 Tipareste anuntul
 Trimite anuntul pe Yahoo


Anunturi asemanatoare

Foto Anunt imobiliar Pret
Casa Tohanita-Bran ZARNESTI
Vila 5 camere,parter:living,bucatarie,baie,camera serviciu,etaj:3 dormitoare,3 balcoane,baie,mansarda biblioteca.terasa acoperita 32m2.Peisaj superb.
75.000
Casa Ultracentral ZARNESTI
Vand casa in Zarnesti, jud. Brasov, 4 camere de 4x5 mp fiecare, mobilate, baie, bucatarie, pod mansardabil. Incalzire cu centrala pe gaz. Poseda curte cu acces auto, garaj, camara, beci, gradina in spatele casei, iesiri la doua strazi. Suprafata totala 529 mp, din care casa ocupa 120 mp. Pret negociabil. Eventual schimb cu apartament in Brasov plus diferenta.
65.000
Casa Tohanita ZARNESTI
Casa de vacanta in Zarnesti, in cartierul Tohanita, la poalele muntelui, vederea este unica. Accesul se face dinspre Zarnesti sau dinspre Bran; distanta fiind aceeasi: cam 3 km. Casa este constructie noua. Autorizatia de constructie este din 2003, casa a fost terminata in 2005. Este locuibila, alimentarea cu apa se face din fantana cu hidrofor, incalzirea este cu sobe de teracota pe lemne, are doua camere: dormitor si sufragerie, bucatarie si baie. Acoperisul este inalt cu posibilitate de mansardare. Casa are la baza 30mp (5/6), terenul din jur are 400 mp. Este construita din BCA, acoperita cu tigla. Este usor accesibila.
50.000


Interesat de aceasta proprietate?


0727 849 955

Parteneri:
transport persoane
Rent a car Bucuresti