Casa central GIURGIU

vivre.ro
Cauta dupa ID
ultimele anunturi Add to Google

Detalii anunt


ID anunt
4549
Zona
central
Localitate
GIURGIU
Judet
GIURGIU
Data anuntului
29 Jul 2014
Pret
0 EUR (negociabil)

Detalii
Vand in Calugareni - Branistari strada principala (soseaua catre comana), casa 3 camere cu hol, din paianta (cu beci), plus anexa din boltari, formata din 2 camere (gresie,faianta, tavan fals), teren 1500mp, deschidere 20m, 2 puturi - unul de peste 25 m adancime, respectiv 15m, teava de irigat. In curte exista si o alta anexa din termopan se poate transforma in foisor, de 35mp cu 2 intrari (strada si curte). In curte se gasesc peste 40 de pomi fructiferi pe rod, vita de vie, brazi, flori. Distanta din Piata Victoriei pana la casa este de 30 km. Imprejurimi: scoli, padure, maxi taxi, la cativa km de Manastirea Comana, magazine, raul Neajlov, strazi asfaltate, Oborul de la Calugareni. Pret usor discutabil. Pentru detalii la tel.

Vizualizare imagini
Caracteristici
  • An constructie: 1990
  • Suprafata teren: 1500mp
  • Front stradal: 20m
  • Camere: 4
  • Suprafata utila: 70
  • Bucatarii: 1
  • Bai: 1
  • Terase: 2
  • Locuri de parcare: 2
  • Regim de inaltime: 1

 Tipareste anuntul
 Trimite anuntul pe Yahoo


Anunturi asemanatoare

Foto Anunt imobiliar Pret
Casa pietrele-baneasa GIURGIU
Investitie ideala! Hala 250mp cu 15000 mp teren plan , situat in localitatea Pietrele-Baneasa , jud.Giurgiu, aproximativ 65km de Bucuresti , curent trifazic , put cu debit mare de apa , telefon - internet , sistem irigatie , canalizare, acces TIR . Este ideala pentru solarii , sere , ferma agricola sau de animale , livada , vie , productie - ambalare .Cadastru si intabulare.Telefon 0761600196.
44.500
Casa Gaujani GIURGIU
Vand casa in com.Gaujani cu 3 dormitoare, living, 2 bucatarii, hol, baie, terasa, camera butoaie,chiosc in curte , garaj plus toate anexele gospodaresti. Cablu TV, telefon fix , alei betonate si gard viu, bolta vita de vie. Teren aferent 1600mp din care 800mp casa si gradina cu peluza. Merita vazuta 100%. Pret negociabil.
26.000
Casa Isvoarele GIURGIU
P+1, 350 m2 construiti, teren 3500 m2, 4 dormitoare, 2 sufragerii, 2 bai, garaj dublu + camera 40 m2 deasupra, terase + magazin la poarta, gard de beton 120 m l, curent 380, 2 fose septice, hidrofor, centrala pe lemne, gresie, faianta, parchet, termopane. Zona curata, verde, linistita. la 30 de km de la iesirea din Bucuresti. Unic proprietar!
65.000
Casa Central GIURGIU
Suprafata desfasurata a imobilului este de 505 mp, amprenta la sol fiind de 217 mp. Suprafata terenului este de 600 mp, avand o deschidere de 20 m. Imobilul este construit din caramida si asigura comfortul termic. In aceeasi curte urmeaza a fi concesionata suprafata de 430 mp, Consiliul Local Giurgiu avizand favorabil cererea de concesiune a terenului. Intrarea auto se face prin strada Libertatii. In curtea imobilului se afla doua garaje, iar pe suprafata ce urmeaza a fi concesionata in cel mai scurt timp, se afla inca patru garaje, care pot fi utilizate si in alte scopuri. Suprafata curtii interioare ramasa neutilizata este de aproximativ 600 mp, putand fi folosita ca parcare auto. Imobilul si intreaga proprietate necesita igienizare si mici reparatii curente. Proprietarul prefera inchirierea pe termen lung, cu o chirie ce urmeaza a fi negociata anual. Eventualele imbunatatiri aduse imobilului efectuate pe cheltuiala chiriasului, in functie de scopul in care va fi utilizat imobilul, urmeaza a fi deduse in limita a 1 din contravaloarea chiriei. La subsolul cladirii se afla trei camere mari, un hol si doua camere mici, ideale pentru depozit, arhiva, bucatarie, uscatorie etc. La parter se gasesc sase camere, trei holuri, un oficiu si un grup sanitar, parchet clasic, usi cu geam din cristal, ferestre si usa termopan la holul de la intrarea in imobil. La etaj se afla sase camere, doua holuri, grup sanitar si terasa orientata spre artera pietonala, parchet etc Pretul este negociabil.
2.500


Interesat de aceasta proprietate?


0722554441

Parteneri:
transport persoane
Rent a car Bucuresti