Casa Titulescu BUZAU

vivre.ro
Cauta dupa ID
ultimele anunturi Add to Google

Detalii anunt


ID anunt
2712
Zona
Titulescu
Localitate
BUZAU
Judet
BUZAU
Data anuntului
19 Aug 2012
Pret
73000 EUR (negociabil)

Detalii
Vand casa si terenul aferent, la valoarea terenului! Acestea se afla la 50 m de bd. N. Titulescu, in str. Poet Sion, nr. 16. Casa are 4 camere, bucatarie, baie, hol. Curtea este prevazuta cu garaj, are o suprafata totala de 410 m.p., iar deschiderea la strada este de 11 m. Telefon 722966.

Vizualizare imagini
Caracteristici
  • An constructie: 1980
  • Suprafata teren: 410mp
  • Front stradal: 11m
  • Camere: 1
  • Suprafata utila: 85
  • Bucatarii: 1
  • Bai: 1
  • Regim de inaltime: 1

 Tipareste anuntul
 Trimite anuntul pe Yahoo


Anunturi asemanatoare

Foto Anunt imobiliar Pret
Casa 23 august BUZAU
Vanzarea este la urgenta si acceptam negocieri! Doar terenul valoreaza 70.000 euro! In orasul Buzau, la 2 minute plimbare din minunatul parc Crang, in cartierul cu acelasi nume, se vinde o casa de caramida cu centrala termica, sobe si parchet. Casa are 5 camere, 3 holuri mari, 1 baie, 1 wc servici, 1 bucatarie, 1 camera depozitare mare, teren 150 mp. Casa este perfecta si pt 2 familii, deoarece are 3 intrari. Una din camere este foarte racoroasa fiind transformata in crama. Dar, pt cine nu doreste, camera poate fi un dormitor de vara (la intrare este o bolta de struguri roze). Daca o va cumpara o singura familie, una din camere sau unul din holuri pot fi transformate intr-un dressing generos. Bucataria este foarte incapatoare iar alaturi se gaseste o camara destul de mare. Dormitoarele sunt destul de incapatoare cat pt un pat mare si inca unul sau doua obiecte de mobilier. De asemenea, ele contin atat calorifere cat si sobe de teracota. Livingul dar si dormitoarele principale au vedere intr-o splendida si relaxanta curte interioara. Unul dintre dormitoare are vedere la curtea de la strada insa toata zona se bucura de liniste si verdeata. Casa este construita in stil neoromanesc, modernist cu expresivitate de natura structurala, in epoca anilor '60. Personalitatea fostilor proprietari s-a impus asupra domeniului prin accentele puternic traditionale intr-un decor natural. Curtea, desi are o alee de acces si loc de parcare (2 masini) asfaltate, detine o impresionanta 'colectie' de naturalete: pruni, ciresi, visini, corcodus, gutui, cais, piersic, trandafiri, muscate, lacramioare, liliac si alte frumuseti. Desi necesita renovare, casa se bucura de o structura de rezistenta solida, nefiind afectata de-a lungul timpului de niciun cutremur. De asemenea, cu putina bunavointa, podul fiind inalt, poate deveni o mansarda luminoasa si spatioasa. Casa se poate vinde semimobilata, in functie de preferintele viitorilor proprietari. De mentionat ca mobila este vintage, din lemn masiv de nuc, stil simplist traditional. Casa este perfect pozitionata: aproape de policlinica (1 min de mers pe jos), 5-7 minute de mers pana la Aleea Castanilor, 2 minute plimbare pana la parcul Crang, 10 minute de mers pe jos pana la piata centrala, 15 minute de mers pana in centru (Bd. Unirea). Va rugam sa ne contactati doar in cazul unei oferte serioase.
67.000
Casa complex turistic magura BUZAU
propitar vand urgent casa in magura buzau ,p+1 stil montan, 3 cam mari, baie cu fosa ,bucatarie cu loc servit masa,3hol,dresing,terasa,inc centrala,termoizolta,...etc.1500mp
49.000
Casa gara BUZAU
vand sp com 150mp situat in buzau vis-a-vis de gara are vad excelent si pret de super criza
110.000


Interesat de aceasta proprietate?


0238722966

Parteneri:
transport persoane
Rent a car Bucuresti