Apartament Faleza Nord CONSTANTA

retroboutique.ro
Cauta dupa ID
ultimele anunturi Add to Google

Detalii anunt


ID anunt
2924
Zona
Faleza Nord
Localitate
CONSTANTA
Judet
CONSTANTA
Data anuntului
20 Dec 2012
Pret
1000 EUR

Detalii
Penthouse 160 mp, compus dintr-un living de 60 mp cu o iesire la o terasa de 20 mp ce are vedere la mare, 1 dormitor de 30 mp cu iesire la o terasa de 10 mp cu vedere la mare si la lac, inca un dormitor lafel de generos cu iesire pe terasa, o bucatarie inchisa utilata modern. Acest apartament superb se afla la etajul 6 al unui bloc nou construit situat in zona Delfinariu la 100m de mare si la 5 minute de statiunea Mamaia. Pretul este pentru 2 nopti de revelion.

Vizualizare imagini
gallery thumbnail gallery thumbnail gallery thumbnail gallery thumbnail gallery thumbnail
Caracteristici
  • Etaj: 6 din 6
  • An constructie: 2010
  • Camere: 3
  • Suprafata utila: 160
  • Bucatarii: 1
  • Bai: 2
  • Balcoane: 2
  • Confort: 1

 Tipareste anuntul
 Trimite anuntul pe Yahoo


Anunturi ale aceluiasi utilizator

Foto Anunt imobiliar Pret
Casa Faleza CONSTANTA
Casa P+1E, situata vis a vis de parcul de la Liceul International, zona Victoria, cu o suprafata de 233mp. si o deschidere de 16 mp. conceputa ca sediu de birouri, fiind dispusa astfel: la parter sunt 3 birouri, o receptie generoasa, 1 garaj, o curte de 70 mp. 1 grup sanitar, si scara interiora ce duce la nivelul superior unde se afla de asemeni o receptie de 40 mp. cu iesire la terasa, un birou, si 1 grup sanitar. Datorita structurii de rezistenta, aceasta poate fi modificata dupa cum doriti, inclusiv se mai poate ridica un nivel. Ca destinatie poate fi birouri, clinica medicala, spatiu comercial, productie, rezidential, etc.
165.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Apartamentul este situat la etajul 2, intr-un bloc nou construit, proiect 2012, aflat pe faleza inalta a Constantei, vedere stradala. Blocul este situat langa plaja Marii Negre. Apartamentul este compus din 3 camere decomandate, spatioase, cu pereti interiori din BCA si caramida Porotherm, 2 grupuri sanitare si o terasa de 20 mp. Apartamentul este in curs de finalizare. Se vinde imbunatatit cu gresie, faianta, ferestre cu geam de termopan, interfon, usa metalica la intrare, centrala pe gaze. Suprafata utila este de 102 mp. Constructia este la un standard inalt de calitate.
132.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Apartamentul este situat intr-un bloc nou construit,aflat pe faleza inalta a Constantei,proiect 2012, la parter,vedere stradala. Blocul este situat langa plaja Marii Negre. Este compus din 3 camere decomandate si poate fi transformat in 4 camere. Peretii interiori sunt construiti din BCA si caramida Porotherm, camerele sunt ultraspatioase. Ca imbunatatiri apartamentul dispune de gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, interfon, centrala pe gaze. Are o suprafata utila de 102 mp si este in curs de finalizare. Apartamentul se poate incadra ca si locuinta, dar si ca spatiu comercial, sediu firma, birouri.
112.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Apartamentul se afla intr-un bloc nou construit, proiect 2012,cu vedere superba la mare. Blocul se afla pe faleza inalta a Constantei si este situat langa plaja Marii Negre. Apartamentul este compus din 3 camere decomandate, cu posibilitate de transformare in 4 camere, 2 grupuri sanitare si o terasa de 10 mp. Peretii interiori sunt construiti din BCA si caramida Porotherm, iar apartamentul se afla in curs de finalizare.Se vinde imbunatatit cu gresie , faianta, ferestre cu geam din termopan, usa metalica, centrala pe gaze. Suprafata utila este 92 mp.
198.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Duplex cu o vedere superba la Mare, cu o suprafata totala de 367mp. cu 2 terase de 160mp. situat la etajele 11 si 12, al unui bloc exclusivist de pe malul marii, proiect 2010. La etajul 11 gasim, 1 living cu bucatarie openspace, 1 dormitor 2 grupuri sanitare, o terasa si o scara circulara din sticla, cu un design deosebit, ce face accesul la nivelul superior al duplexului. Aici avem 2 dormitoare, 1 living, 2 grupuri sanitare si o terasa de 104 mp. De retinut ca datorita structurii pe cadre de beton armat, acest duplex poate fi reconfigurat dupa cum doriti.
300.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Apartament 3 cam. Decomandat cu o suprafata de 186 mp. din care 41 mp. terasa cu vedere totata la Mare. Acesta este compus din 2 dormitoare cu bai proprii, un living generos cu bucatarie si grup sanitar. Apartamentul se afla la etajul 5 al unui bloc de 12 nivele exclusivist, situat pe Malul Marii Negre, proiect 2010 De mentionat ca apartamentul se vinde nemobilat / neutilat, la cheie, cu toate utilitatile in stare de functionare.
112.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Apartament 2 cam. Decomandat cu o suprafata de 91 mp. din care 13 mp. terasa cu vedere totata la Mare. Acesta este compus din un dormitor spatios cu baie proprie, un living generos cu bucatarie open space si grup sanitar. Apartamentul se afla la etajul 4 al unui bloc de 12 nivele exclusivist, situat pe Malul Marii Negre, proiect 2010 De mentionat ca apartamentul se vinde nemobilat / neutilat, la cheie, cu toate utilitatile in stare de functionare.
82.000
Casa Centru TULCEA
Hotel-Ponton Plutitor aflat in zona Tulcea. Are ca dotari: celule fotovoltaice 5 kw, apa calda, automatizare, generator electric. Dimensiuni: 25x5 m stare fizica a tablei (buletin ultrason): foarte buna compartimentare: 15 camere (1 margareta), restaurant pe punea superioara si terasa. Pontonul poate fi adus in zona Constantei.
25.000
Anunturi asemanatoare

Foto Anunt imobiliar Pret
Apartament Faleza nord CONSTANTA
Proprietar vand ap.2 cam.lux situat in Constanta,str.Pescarilor.nr.1A.Bl.PA7.Sc.A.Et.2.Ap.9.Reper,zona faleza nord-cartierul rezidential al consilierilor.Distanta pana la mare,150 ml.Utilitatii,full.Pret.75000 mii/euro.Tel 0726161122
75.000
Apartament republica CONSTANTA
Persoana fizica inchiriez apartament 3 camere in Constanta la Dioda, zona Republica.Apartamentul este semidecomandat,confort 0,la parter,mobilat si utilat,aer conditionat,cablu tv,internet (optional),curat si bine intretinut.Pret 250 euro/luna.Tel 0732.211.730 sau 0729.262.611.Nu colaborez cu agentii imobiliare.
250
Apartament Dacia CONSTANTA
Proprietar vand ap.3 cam.conf.0 situat in Constanta,str.B-dul Alexandru Lapusneanu nr.100,Bl.AL.2,Sc.A,AP.1-parter.Reper,zona Dacia,pe partea opusa a Scoli nr.27-directia gara.Se vinde complet mobilat.Exista posibilitatea de extindere cu intrare privata.Este foarte bine intretinut.
80.000
Apartament Anda CONSTANTA
Vand apartament 3 camere,decomandat,confort 0,etaj 1,constructie pereti beton,izolatie exterioara,2 balcoane,balconul de la dormitor cu geamuri fumurii,2 grupuri sanitare din care unul transformat in dressing,coloanele de apa,scurgere si termice schimbate cu ppr si pvc-scurgere,instalatiile sanitare schimbate,instalatia electrica imbunatatita,bransament de gaz pe scara,bucataria si sufrageria pozitionate pe est si dormitoarele pe vest,gresie,faianta,parchet,pret 60000 euro.Se vinde nemobilat.Imobilul se afla intr-o zona linistita cu scoala,gradinita,scoala de vara,spatii comerciale si transport in comun in apropiere.Spiridon-Bucur Nicoleta tel:0744367413
60.000
Apartament Faleza Nord CONSTANTA
Apartament 2 cam. Decomandat cu o suprafata de 91 mp. din care 13 mp. terasa cu vedere totata la Mare. Acesta este compus din un dormitor spatios cu baie proprie, un living generos cu bucatarie open space si grup sanitar. Apartamentul se afla la etajul 4 al unui bloc de 12 nivele exclusivist, situat pe Malul Marii Negre, proiect 2010 De mentionat ca apartamentul se vinde nemobilat / neutilat, la cheie, cu toate utilitatile in stare de functionare.
82.000


Interesat de aceasta proprietate?

Grup Proprietati Perfecte

0753241333

Infiintata in anul 2010, dupa ani de experienta pe piata capitalei si a zonei metropolitane, compania si-a propus dezvoltarea unui bussiness pe termen mediu si lung, bazat pe acoperirea tuturor segmentelor de piata pe etape.Astfel, la momentul acesta suntem in plina dezvoltare, pe segmentul inchirierilor de birouri, lux, dar si a investitiilor de portofoliu. Firma pune accent pe vanzarea in regim de exclusivitate a unor proiecte finalizate sau nefinalizate, terenuri intravilane sau extravilane, aflate atat in Constanta cat si pe intreg arealul litoralului romanesc.
Consolidarea brand-ului Proprietati Perfecte printr-un management bazat pe campanii paralele de publicitate, branding, unipoluri, mesh-uri, presa scrisa, sisteme online, expunere agresiva prin promovare interna-externa, dar si investitii in piata de birouri. Dispunem de o echipa tanara, competitiva, profesionista, care are ca obiective acordarea de servicii imobiliare complete: consultanta, evaluari, management imobiliar. Avem in vedere dezvoltarea unor parteneriate cu mari companii imobiliare, multinationale pentru dezvoltarea unor afaceri corecte si reciproc avantajoase.
Va asteptam la o discutie de afaceri la sediul companiei din str. Aristide Karatzali, nr. 11 (langa Biserica Greaca).
Parteneri:
transport persoane
Rent a car Bucuresti