Agentii imobiliare

retroboutique.ro
Cauta dupa ID
ultimele anunturi Add to Google

COMPANIA IMOBILIARA REMAX SOLUTIONS PITESTI

Adresa
STR.I.C BRATIANU NR.27 BIS, PITESTI, ARGES, ROMANIA
Telefon
0248222110
Site
Email
solutions.pitesti@remax.ro
Descriere
COMPANIA IMOBILIARA MULINATIONALA RE/MAX
Bine ati venit la RE/MAX SOLUTIONS PITESTI
Fie că vinzi sau cumperi o proprietate sau cauţi o noua oportunitate pentru cariera ta, când alegi RE/MAX inseamnă că alegi Succesul.
Suntem mândri că furnizam servicii profesionale imobiliare în peste 67 de ţări din lume, din care 35 in Europa.
Astfel suntem capabili să oferim clienţilor noştrii servicii la un nivel calitativ fără precedent si acces la resurse care nu pot fi găsite nicaieri in altă parte. Când alegi RE/MAX - ai in spate puterea si resursele unei reţele mondiale si dovada rezultatelor ei:
Nimeni in lume nu vinde mai multe proprietăţi decât RE/MAX!
In România, RE/MAX este operaţională în cele mai mari oraşe, cele peste 26 de agentii si cei peste 110 agenţi si B/O tranzacţionând terenuri, apartamente, case, vile, proprietăţi imobiliare comerciale si proprietăţi imobiliare rezidenţiale în Bucuresti, Cluj, Brasov, Bacau, Ploiesti, Botosani, Iasi, Timisoara, Constanta, Pitesti, Arad, Galati, Craiova şi nu numai.
La nivel mondial RE/MAX are peste 7,011 de birouri deschise peste tot în lume şi peste 121,505 agenţi care fac din RE/MAX cea mai performantă reţea de agenţii imobiliare din lume.RE/MAX a ştiut din prima clipă care este piaţa si cine sunt clienţii!!! Mai mult, vei avea acces la sistemul RE/MAX , cel mai complex sistem global imobiliar.Un sistem informatic mondial, de cereri si oferte exclusive, de referinte locale-nationale-internationale, de locare – relocare, rezidentiale si comerciale etc…
"Networking" - lucrul intr-o retea mondiala de agentii imobiliare care isi genereaza reciproc clienti: Sistemul de listare pe internet, in reteaua internationala RE/MAX aduna si uneste cereri si oferte exclusive din intreaga lume , oferte care pot fi accesate simultan in peste 40 de limbi diferite!!!
Acesta , impreuna cu sistemul de referinte si cu cel de matching, implemente de RE/MAX pe plan mondial au creat cea mai eficienta retea de agentii imobiliare independente care coopereaza intr-un parteneriat perfect.
The real estate leaders®
Pentru a viziona mai multe proprietatii, accesati linkul REMAX SOLUTIONS PITESTI :
http://www.remax.ro/OfficeProfile.aspx?OfficeID=44024
Daca link-ul nu functioneaza trebuie copiat in linia de adrese din browser.


Adauga poza:Parteneri:
transport persoane
Rent a car Bucuresti